Tip en 13'er med Bernachi

05-03-2024 17:08

Euro Hingste Sæd ApS afholder en sjov konkurrence, hvor vinderen bliver udtrukket under hingstekåringen på søndag. Det går ud på at tippe en 13'er om hingsten Atterupgaard Bernachi

Copyright Ridehesten.com
Atterupgaards Bernachi. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

Tipper du en 13'er i den konkurrence, som Euro Hingste Sæd ApS udskriver sammen med Atterupgaard, kan du vinde en gratis bedækning ved hingsten Atterupgaards Bernachi DVH 1458

Det handler om at få fat i en konkurrencekupon på Euro-Hingste-Sæds stand i Hal 9366 på Hest & Rytter-udstillingen ved Dansk Varmblods Hingstekåring i Herning. Vinderen af konkurrencen bliver trukket på søndag kl. 14.00 på Euro-Hingste-Sæds stand.

Nyheden fortsætter efter annoncen

På konkurrencekuponen bliver du præsenteret for 13 spørgsmål om alt muligt vedrørende hingsten Atterupgaards Bernachi, men bare rolig – du får hver gang tre svarmuligheder.

Spørgsmålene har varierende sværhedsgrad, men det gælder for de fleste, at man kan finde svaret på internettet - fx i Ridehesten.com's mange nyheder. Læser du denne nyhed, kan du allerede forberede dig på tre af spørgsmålene, så du kun har 10 tilbage.

De lyder sådan: Hvor gammel er Bernachi? Hvad er Bernachis kælenavn? Hvad hedder Bernachis rytter?

Copyright Ridehesten.com
Atterupgaards Bernachi under sin daglige rytter. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen