Tilmelding til JBK i Odense

04-09-2009 15:21

Grethe Næsby

I aften kl. 23.59 åbnes for tilmelding til JBK Horse Shows World Cup stævnet i Odense, der afholdes i oktober, skriver JBK i dag i en pressemeddelelse
Copyright Ridehesten.com
JBK Horse Shows byder igen i år velkommen til de internationale topryttere til World Cup-stævnet i Odense. (Foto: Ridehesten.com).

Fredag d. 4. september klokken 23.59 er det magiske tidspunkt for de af landets springryttere, der ønsker sig en plads på de attraktive startlister til World Cup stævnet i Odense. På det tidspunkt åbner JBK Horse Shows og ECCO sko nemlig for tilmeldingen til de nationale springklasser der afvikles mandag og tirsdag d. 12. – 13. oktober. Tilmeldingen sker efter først-til-mølle-princippet, og der er rift om pladserne. Nedtællingen til World Cup stævnet i Odense er i gang, og allerede fredag d. 4. september kl. 23.59 åbnes der for tilmelding til de nationale klasser i springning. Tidspunktet er nøje udvalgt, da tilmeldingen sker efter først-til-mølle-princippet. Jens Trabjerg fra JBK Horse Shows forventer en stor interesse for de nationale klasser, da der allerede har været mange henvendelser: ”De danske ryttere er med rette meget interesseret i at tilmelde sig de nationale springklasser. Her får de muligheden for at ride i flotte internationale rammer og mærke suset og den specielle atmosfære, der uvilkårligt præger så stort et stævne med så mange berømte ryttere. JBK Horse Shows og ECCO sko bliver endnu mere spektakulært i år, og vi har tilsagn fra mange spændende ryttere, hvis navne jeg dog ikke vil løfte sløret for endnu,” smiler Jens Trabjerg, der lover, at publikum nok skal blive behørigt orienteret i god tid. De nationale klasser afvikles mandag og tirsdag d. 12. – 13. oktober, og der er gjort plads til 75 heste, 50 ponyer kat. I samt 40 ponyer kat. II. I den første weekend d. 8. – 11. oktober afholdes de internationale 1- og 2-stjernede springklasser, mens mandag og tirsdag er afsat til de nationale klasser. Fra onsdag d. 14. oktober kan publikum opleve de internationale klasser i både springning og dressur. Dermed er der lagt op til et brag af et stævne, med dressur og springning på alle planer. Også finalen for Dansk Ride Forbunds championater for ungheste i dressur afvikles i dagene d. 14. – 18. oktober. Alle propositioner findes på stævnets hjemmeside, de nationale dog først fra den 5. september.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen