Tilmelding til Dressurfestival åbner mandag

29-09-2018 14:39

Camilla Tiefensee Schrøder

Den 8.-11. november slår Blue Hors endnu engang dørene op for den populære Dressurfestival. Tilmeldingen for ryttere åbner på mandag

Copyright Ridehesten.com

November nærmer sig, og dermed også Blue Hors Dressurfestival, som i år afholdes for femte gang. Med både CDI-klasser og landsstævne med Youngster Cup og finale i Bundgaard Byg Cup er der som sædvanligt garanteret masser af dressur i topklasse, når festivalen løber af stablen den 8.-11. november.

Tilmelding til de nationale klasser åbner mandag den 1. oktober kl. 12 på DRF Go!
Der bliver ofte udsolgt på kort tid, så det anbefales, at man husker at tilmelde sig i god tid.

Landsstævne med internationalt snit
Blue Hors Dressurfestival havde sin debut i 2013 og har fra første år været en ubetinget succes og afholdes hvert år i november. Hos rytterne har stævnet opnået stor popularitet, fordi opstaldnings- og opvarmningsfaciliteter er i første klasse med faste stalde og fiberbaner. Publikum har nydt godt af topsport blandt nogle af Danmarks bedste ryttere i smukke og komfortable omgivelser, da stævnet afholdes i den store opvarmede opvisningshal, som til arrangementet er pyntet flot op. 

Finale i Bundgaard Byg Cup 
Under Blue Hors Dressurfestival afholdes finalen i Bundgaard Byg Cup. Den traditionsrige og landsdækkende turnering rides over tre spændende kvalifikationsrunder i Intermediaire I og Intermediaire I Kür. De 20 bedste ryttere går videre til finalen på Blue Hors for at dyste om den prestigefyldte titel som vinder af Bundgaard Byg Cup. 

Youngster Cup
Der bliver under stævnet også afholdt Youngster Cup. Cuppen er åben for 7- og 8-års heste. Første afdeling rides i MA1 og anden afdeling i Prix St. Georges. Den samlede vinder af Youngster Cup er den ekvipage med det sammenlagt højeste antal procentpoint for de to klasser.

Billetsalget til Dressurfestivalen er i fuld gang.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen