Tilfreds Minna Telde

15-04-2014 13:38

- Det var sjovt at komme til Hedensted Rideklub, alt var vældigt velorganiseret, fortæller den svenske toprytter, der både sejrede i Grand Prix og Grand Prix Special denne weekend 

Copyright Ridehesten.com

Den svenske toprytter Minna Telde dominerede Grand Prix-turen ved weekendens landsstævne i dressur i Hedensted og Omegns Rideklub på hesten Deinhardt.

- Deinhardt er en 13-årig vallak, som jeg har redet siden 2010, og som også er blevet redet af Suzanne Brodin. "Danne" er en rigtig gentleman også inde på banen i Hedensted. Han byder sig altid til, fortæller Minna Telde til Ridehesten.com.

Sammen med Deinhardt opnåede Minna Telde to sejre ved landsstævnet. Først i lørdagens Grand Prix med 70,733% og dernæst i søndagens Grand Prix Special med 72,418%. Begge gange gik andenpladsen til Lena Leschly Åmand på Gørklintgårds Fanero e. Olympic Ferro/Le Mont-H (opdr. Jørgen Ravn).

- Jeg var lidt utydelig, da vi skulle lave "etterne" på midterlinjen, så der blev to ekstra, men i øvrigt synes jeg, det var et godt program, forklarer Minna, der ser frem til flere starter på Deinhardt hen over sommeren, selv om hun ikke ved, hvor længe endnu hun har den velgående vallak.

- Næste stævne for "Danne" er de svenske mesterskaber i maj. Vi får se, hvor mange stævner vi kommer til at starte sammen, da han formodentlig kommer til at skulle sælges i årets løb, afslører Minna.

- Det var sjovt at komme til Hedensted Rideklub, alt var vældigt velorganiseret, og så var det et godt nyt underlag på banen, slutter Minna Telde.

Se resultaterne fra stævnet HER.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen