TIKA gentager Hestival-succesen

27-08-2024 20:18

TIKA Hestival har mere end 20 år på bagen, og i år bliver ingen undtagelse. Den 14. september åbner TIKA Rideudstyr nemlig op for en ridehal fyldt med lækkert udstyr til vildt lave priser, spændende stande samt flotte og lærerige opvisninger

Copyright Ridehesten.com
TIKA Rideudstyr gentager igen i år succesen med Hestival. Foto: Privat.

TIKA startede i sin tid konceptet Hestival for at rydde op på deres lager, og derfor arrangerede de et stort udsalg med rideudstyr. Med tiden har det udviklet sig, og nu er det blevet til en begivenhed, hvor tusindvis af gæster kommer fra hele landet. I år er der udstillerrekord, ligesom der også er mange madvogne med, så de shoppeglade gæster kan få stillet deres sult. Udsalget med rideudstyr bliver gæsterne selvfølgelig heller ikke snydt for. Hallen fyldes med alt godt til hest og rytter, og naturligvis til ægte Hestival priser. 

Copyright Ridehesten.com
Fra sidste års Hestival. Foto: Privat.

I år er der et særligt tema, som arrangørerne bag hestivallen ser frem til, nemlig stor åbenhed om de flotte opvisninger, clinics og foredrag, der kan opleves sideløbende med udsalget. Der vil nemlig være rig mulighed for at stille spørgsmål undervejs og indgå i dialog med de dygtige eksperter. 

Der vil være opvisninger for enhver smag, blandt andet besøger Lene Olsen, der er kendt for frihedsdressur med sin pony Iris, hestivallen, ligesom der vil være opvisninger med voltigering, dressurclinics, frieser shows, haflingere, klikker træning, dressur og meget mere. Du kan se meget om program og udstillerliste lige her. Som altid er arrangementet gratis, og der er fri parkering. 

Copyright Ridehesten.com
Der er flotte opvisninger under hele arrangementet. Foto: Privat.

Hvis du ikke har mulighed for at besøge den populære Hestival den 14. september, har du mulighed for at shoppe løs af de mange gode tilbud, når NET-Hestival skydes i gang fra den 19.-22. september. 

Hestival finder sted hos TIKA Rideudstyr på adressen: Solbjerg Plantagevej 3, 6731 Tjæreborg fra klokken 10.00-16.00. 

Copyright Ridehesten.com
Mange mennesker møder op for at se de flotte shows. Foto: Privat.
Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner