Veloverstået Hestival hos TIKA Rideudstyr

20-09-2024 18:12

Hestival hos TIKA-Rideudstyr i Tjæreborg er netop overstået. Som altid var arrangementet noget af et tilløbsstykke med besøgende fra hele landet, der nød godt af det gode vejr, de flotte opvisninger og de mange stande

Copyright Ridehesten.com
TIKA-Rideudstyr kan nu se tilbage på en veloverstået Hestival. Foto: Privat.

I lørdags afviklede TIKA-Rideudstyr igen Hestival i Tjæreborg. Arrangementet var som altid et tilløbsstykke, hvor der kom besøgende fra hele landet. Igen i år viste vejret sig fra sin bedste side, så der var god mulighed for at hygge sig og få viden med hjem ved at besøge de mange stande. 

Ridebanen var hele dagen igennem centrum for en række opvisninger og lærerige clinics, og da programmet spændte vidt og bredt, var der noget for enhver, uanset om man besøgte banen som ponyrytter, dressurrytter, horsemanship-interesseret eller blot ville nyde en flot opvisning. 

Copyright Ridehesten.com
De fremmødte kunne glæde sig over mange flotte shows. Foto: Privat.

Arrangører, Tina Præstiin, er meget glad for, hvordan dagen forløb: – Igen i år var det en virkelig fantastisk, men tavl dag. Vi var så heldige, at vejret endnu en gang var med os, så de mange fremmødte kunne virkelig få en god oplevelse hos de mange stande og ved ridebanen med alle opvisningerne. Der var virkelig også mange, der besøgte ridehallen, hvor der virkelig var gode tilbud på rideudstyr, så alt i alt en meget vellykket dag, fortæller Tina. 

Hos TIKA Rideudstyr havde de brugt de sidste mange uger på at gøre klar til et gigantisk rideudstyrsudsalg i ridehallen, så der var stor mulighed for at gøre et godt kup for de mange fremmødte. Nåede du ikke forbi TIKA-Rideudstyr i Tjæreborg, så har du muligheden for at nå det endnu. Der afholdes netop nu Net-Hestival på TIKAs hjemmeside, hvor man som online kunde får chancen for at tage del i de gode tilbud. 

Copyright Ridehesten.com
Igen i år var der mange fremmødte. Foto: Privat.

Hele herligheden afsluttes den 22. september, hvor ridehallen i Tjæreborg åbnes i nogle timer til After Hestival, hvor der vil være mulighed for at shoppe gode tilbud inden det hele pakkes væk igen. Følg med på TIKA-Rideudstyrs Facebook-side for mere information om After Hestival. 

Copyright Ridehesten.com
Der var noget for enhver smag. Foto: Privat.

 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner