Thorning var suveræn i Deurne

19-07-2024 14:49

Ingen kunne matche Tobias Thorning Jørgensens niveau i dag i den 3-stjernede paraklasse i Deurne. Sammen med Blue Hors Zackorado tog han sejren, mens han blev placeret som nr. 2 med Jolene Hill

Copyright Ridehesten.com
Tobias Thorning Jørgensen og Jolene Hill. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

En god flok pararyttere er i denne uge taget Holland for at starte det 3-stjernede parastævne i byen Deurne. 

Stævnet er det sidste store stævne, inden landstræner Astrid Gemal udtager de sidste to ryttere til de paralympiske lege, der finder sted i slutningen af august og starten af september. 

I dag viste en af de allerede udtagne ryttere dog særdeles flot form, da han sikrede sig både første- og andenpladsen i den 3-stjernede Grand Prix A-klasse for grad III. 

Tobias Thorning Jørgensen var nemlig både til start på Blue Hors Zackorado e. Blue Hors Zack/ Florencio 2 (opdr. Paul Rode) og hans mangeårige partner, Jolene Hill e. Blue Hors Schufri Hit/ Windsor (opdr. Hanne Andreasen), og med begge heste opnåede han en score på over 75%. 

Copyright Ridehesten.com
Tobias Thorning Jørgensen og Blue Hors Zackorado. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

Det var dog i sadlen på Blue Hors Zackorado, at Tobias Thorning Jørgensen red sejren hjem, og det med en score på 75,333%. Lige efter fulgte han på Jolene Hill med 75,278%, og han var derfor uovervindelig i klassen. 

I samme klasse var Karla Dyhm Junge og Miss Daisy e. de Noir 3/ Blue Hors Future Cup (opdr. Marianne Brinck Stengaard) også til start.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Hun opnåede sammen med Miss Daisy en score på 68,945% i klassen og blev dermed placeret som nr. 9. Hun er sammen med Nicole Johnsen og Pia Wulff Jelstrup blandt de tre ryttere, der er i betragtning til de sidste to pladser til de paralympiske lege. 

Også i den 3-stjernede Grand Prix A-klasse for grad IV blev det til en dansk placering. Har sørgede Pia Wulff Jelstrup og Zafia e. Blue Hors Zee Me Blue/ Carentino (opdr. Gitte Elkjær Kjeldsen) for en fjerdeplads i klassen med 71,620%.

I samme klasse opnåede Anne Mette Hasselstrøm og Falkaer's Ramoon e. Blue Hors Romanov (opdr. Jørgen Holm Petersen) 69,491%, hvilket placerede dem som nr. 9 i klassen. 

Se stævnets start- og resultatlister her.

 

 

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen