Tag til Nordpferd næste weekend

16-04-2023 16:36

Trine Askjær-Jørgensen

Næste weekend går det løs med det store hesteevent Nordpferd i Tyskland. Her er både lærerige seminarer, imponerende shows og en messe fuld af udstyr til hest og rytter

Næste weekend den 21.-23. april 2023 finder årets hesteevent i Schleswig-Holstein sted. I Holstenhallen i Neumünster er der nemlig Nordpferd, som har mottoet "Hestenes verden".

Programmet er omfatter uforglemmelige oplevelser; imponerende dygtige hestemennesker og hundredvis af smukke heste af forskellige (også sjældne) racer i et farverigt program. Ren variation og en fest for sanserne!

På seminarerne formidler erfarne foredragsholdere værdifuld viden på en underholdende måde. Der er masser af nyt at se og de bedste shoppingmuligheder, for Holstenhallen vil være fyldt til randen med udstillere fra ridesportens verden.

Familier får også noget for pengene og er velkomne gæster. Dags- og seminarprogrammet er som altid inkluderet i entréprisen, og børn op til 6 år har gratis adgang – NORDPFERD er og forbliver en messe for alle hesteelskere, og her er alle velkomne.

Om aftenen begynder det at glimte, for i "hesteteateret" følger den ene store oplevelse efter den anden: Fremragende præstationer og fascinerende optrædener af eksempelvis Romain Lagarrue, Holsteiner-springkvadrillen med Bundeschampion Speedy, livemusik med Jennifer Hans og Archippe (kendt fra "The Voice of Germany") og Chris Kiliano, den tv-kendte "rockstjerne blandt luftakrobater" med sin partner, udgør nogle af underholdende og spændende indslag.

Efter en begivenhedsrig dag på messen tager hesteteatret dig med ind i fantasiens rige til en magisk aften.

Du finder mere information om eventet og kan købe billetter her.

Astrid Ø. Sørensen

Tip nyhedsvagten

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen