Gigantiske hingsteshows i Verden

17-02-2024 09:56
Avl

I sidste weekend dannede Verden i Tyskland rammen om Helgstrand og Schockemöhle to årlige hingsteshows, hvor den store hingstekollektion blev vist frem

Siden bedækningssæsonen i 2019 har Helgstrand Dressage og Paul Schockemöhle haft et samarbejde på tværs af hingstestationerne og i sidste weekend afholdt de deres to årlige hingsteshows. Det foregik i tyske Verden fredag og søndag i sidste uge, hvor Niedersachsenhallen blev besøgt af den store hingstekollektion og et meget stor antal publikum begge dage. 

Spotlightet var rettet mod deres avlshingste, hvoriblandt der var fædre til olympiske, verdens- og europamestre, mange af dem selv hædret med prestigefyldte priser og medaljer, lovende avlstjerner, som gør sig positivt bemærket med deres egne fantastiske succeser på dressur- og springbanen samt deres afkoms succes og sidst men ikke mindst deres nyeste hingste i kollektionen.

Knap 50 hingste blev begge dage fremvist foran et begejstret publikum, som havde optaget samtlige siddepladser i den store hal.

Se flere billeder af de fremviste hingstene her.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen