Skal du med til Nordpferd-messe?

23-01-2024 10:49

Nu kan du købe billetter til Nordpferd-messen, der hvert år byder et stort publikum velkommen i Holstenhallen i Neumünster. Messen løber over tre dage, hvor der vil være spændende seminarer, storslåede forestillinger og masser af shoppemuligheder

Copyright Ridehesten.com
Den årlige forestilling til Nordpferd-messen byder hvert år på smukke opvisninger med heste, akrobatik, sang og flotte sceneeffekter. Foto: Nordpferd: Thomsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Holstenhallen i Neumünster vil fra den 12. til 14. april 2024 være vært for den årlige Nordpferd-messe, hvor hesteentusiaster kan forvente en weekend fyldt med spændende oplevelser.

Arrangørerne har i år udvidet det udvendige område og introduceret et nyt seminartelt, hvilket skaber plads til flere nye udstillere og større variation. Allerede ved årets start var alle stande bookede, hvilket lover godt for et fantastisk arrangement.

Programmet byder på hundrede smukke heste, spændende seminarer og højdepunkter som den nervepirrende Fahrer-Cup: en spændende kørekonkurrence, hvor verdensklasse firspandsatleter plejer at deltage.

Om aftenen kan besøgende se frem til præmieren på hesteteaterforestillingen "Øjeblikke – fortabt i tiden", der tager publikum med på en magisk rejse gennem århundrederne. Forestillingen byder på akrobatik, live-sang og imponerende effekter og vil blive fortalt af erfarne skuespiller og smukke heste, herunder den yndefulde, franske hestetræner Iseulys Deslé.  

Nyheden fortsætter efter annoncen

Shoppingentusiaster kan glæde sig over de omfattende shoppingmuligheder med nye og interessante udstillere. Alle haller og udendørsområder vil blive fyldt til kanten med udstillere fra hesteverdenens forskellige afkroge.

Nordpferd-messen finder sted fra d. 12. – 14. april 2024.

Find mere information og køb billetter her: Nordpferd-messe

Se stemningsvideoen fra aftenforestillingen i 2023: 

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen