Syvhøjegårds Unforgetable S solgt

13-10-2024 16:24

Stald Bøgegården og Niels Osterland har solgt den 9-årige præmiehingst Syvhøjegårds Unforgetable S DWB til Guido Klatte i Tyskland

Copyright Ridehesten.com
Syvhøjegårds Unforgetable S DWB som 3-årig præmiehingst. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

På Dansk Varmblods Elitefølauktion 2015 købte Niels Osterland hingsteføllet Unforgetable S e. Untouchable/ Cassini I (opdr. Sally-Ann og Flemming Schultz) for kr. 300.000 og gav det sit stutterinavn Syvhøjegård – tilnavnet DWB fortæller, at hesten er handlet på en af DV's auktioner.

Niels Osterland lod Bøgegården ved familien Schmidt klargøre hingsten til hingstekåring, og i Herning 2018 blev Unforgetable kåret med prædikatet præmiehingst, og Bøgegården overtog i forbindelse med kåringen en ejerandel af hingsten.

Nyheden fortsætter efter annoncen

De første år red Jesper Meyenburg hingsten, og de senere år er det Jacob Theodor Schmidt, der med stor succes har redet Unforgetable.

Hingsten har 120 registrerede afkom i Hestedata. Hans ældste årgang er fem år og blandt dem er to avlsgodkendte hingste og tre heste udtaget til UVM. Den ene Unik V var med Daniel Cassøe i sadlen på det vindende hold for 5-års heste ved det nyligt afholdte UVM for avlsforbund i Valkenswaard.

Nu er hesten videre, og jeg glæder mig til at følge de mange spændende afkom, fortæller Niels Osterland.

Copyright Ridehesten.com
Syvhøjegårds Unforgetable S DWB og Jacob Theodor Schmidt. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Anna Pørtner

Tip nyhedsvagten

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner