Åbent hus på Bøgegården

15-04-2024 11:53
Avl

På fredag slår Familien Schmidt dørene op til åbent hus på Bøgegården i Bolderslev, hvor man er velkommen til at komme og nyde fremvisning af staldens hingste

Copyright Ridehesten.com
Jacob Theodor Schmidt og Bøgegårdens Commarron Z ved åbent hus sidste år. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen

Med to weekender tilbage i april lakker dette års hingstefremvisninger så småt mod enden. Tre hingstestationer vil i denne og næste weekend åbne dørene op og på fredag den 19. april, går turen til Sønderjylland i Bolderslev, hvor Stald Bøgegården holder åbent hus

Bøgegården er en familiedrevet hingstestation, hvor tre generationer deltager aktivt i arbejdet med hingstene, hvoraf flere af hingstene faktisk er født på familiens stutteri på – og det gælder både spring- og dressurhingste på Bøgegården.

Den sønderjyske hingstestation Bøgegården slår dørene op på Vollerupbyvej 26, 6392 Bolderslev fredag den 19. april 2024 kl. 18.00 for alle interesserede.

Der vil traditionen tro både blive serveret lidt godt til ganen, lige som der vil blive fremvist hingste samt afkom efter stationens hingste. På springsiden kan Bøgegården præsentere flere eftertragtede springhingste, blandt andet Syvhøjegårds Unforgetable S og Bøgegårdens Halligo Z.

Jørgen Schmidt tilføjer desuden at Bøgegården Gladiola også vil blive fremvist ved åbent hus og at han i år er tilgængelig på fersk sæd.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner