Ung i DV bedømmelseskursus

15-12-2014 08:58
Avl

Den 31. januar 2015 afholdes der bedømmelseskursus i eksteriør, gangarter og løsspringning på Stutteri Bøgegården

Copyright Ridehesten.com

Kurset er for dig, der gerne vil være dommeraspirant på dyrskuer, følskuer og eksteriørkåringer, samt for dig som gerne vil vide noget mere om sammenhængen mellem hestens bygning og dens egenskaber inden for både dressur og spring. Alle medlemmer af Dansk Varmblod må deltage, ikke kun de unge!

En god avler bør altid kunne give en skarp karakteristik af sine avlshopper. Drømmer du om at blive dommer i Dansk Varmblod engang, eller bare blive en bedre (kommende?) avler, så meld dig til kurset!

Stutteri Bøgegården stiller nogle dejlige heste til rådighed, og en DV-dommer vil komme og fortælle om det grundlæggende i bedømmelse. Kurset er af 6-8 timers varighed og starter kl. 9 og er med frokost midtvejs. Vi håber at se en masse interesserede og eventuelle nye dommeraspiranter!

  • 6 - 8 timers varighed
  • Bedømmelse af eksteriør og gangarter
  • Bedømmelse af løsspringning

Dette kursus giver mulighed for senere at kunne komme i dommerpraktik ved de obligatoriske følskuebedømmelser samt at komme i betragtning til at komme på bruttolandsholdet for Ungavlerne!

Tid: 31. januar 20115 fra kl. 9.00

Sted: Vollerupbyvej 26, 6392 Bolderslev

Pris: 350,-

Tilmelding: Senest den 10. januar på vores online tilmeldingsblanket HER

Samkørsel
Prøv at ringe til Palle Jochumsen på tlf. 30604079 el. Sara Qvist på tlf. 40977404 og hør, om en af dem kender til nogen, som du kan køre med - eller slå det op på Ung i DV's facebookside! Vi ses på Bøgegården til endnu et forrygende Ung i DV arrangement!

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen