Suveræn sejr til Mikkel Laursen i seniormesterskabet

04-02-2022 21:44

Annika Knudsen Lorentsen

Første afdeling af seniormesterskabet er netop afsluttet, og Mikkel Laursen sikrede sig en suveræn sejr i sadlen på Gin, næsten otte sekunder hurtigere end nummer to

Copyright Ridehesten.com
Mikkel Laursen med Gin. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

25 ekvipager mødtes i dag i den indledende runde af Agria DRF Mesterskaberne i springning indendørs for senior, for at kæmpe om det bedst mulige udgangspunkt til finalen, som afholdes i morgen aften. 

Dagens mest succesfulde rytter var Mikkel Laursen, som både tog sejren og fjerdepladsen i klassen. Dermed står han overfor et valg omkring hvilken hest han skal ride i finalen. 

Copyright Ridehesten.com
Mikkel Laursen med Gin. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen

– Det var nogle rigtig gode runder med begge hestene i dag, så nu skal jeg havde fundet ud af hvilken jeg vil ride i morgen. Det har jeg ikke helt bestemt mig for endnu, for de har nogle forskellige fordele, forklarer Mikkel, som tog sejren i sadlen på den hurtige skimle vallak Gin e. Grey Top/ Landor S. Ekvipagen var mere end syv sekunder hurtigere end andenpladsen. 

Copyright Ridehesten.com
Jack Ray Nielsen med Gerdings Rockmama. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Andenpladsen i klassen blev Kirstin Skjoldshøj, som i sadlen på den smukke røde hoppe Heart of Gold e. Heartbeat/ Solos Landtinus (Mie Nielsen og Theo de Vos) leverede en stabil nulrunde. 

På tredjepladsen blev det i dag Jack Ray Nielsen, som endnu engang havde succes i sadlen på  den nu 10-årige Gerdings Rockmama e. Rockland/ Cajus (opdr. Rudie Telgenhof/Jens Peder Pedersen). 

Copyright Ridehesten.com
Kirstin Skjoldshøj med Heart of Gold. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen

Fjerdepladsen blev som nævnt Mikkel Laursen, denne gang i sadlen på Come Undone One. Femtepladsen blev Rikke Andersen med Colakli Boy e. For Ever Jump/ Catoki, som altså også var blandt de fem ekvipager der i dag red fejlfrit. 

Resultat fra klassen. 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen