Super ridt af Anna K og Driver

22-01-2012 20:11

Britt Carlsen

Anna Kasprzak satte punktum for en flot weekend med endnu en sejr, denne gang på Hønnerups Driver i Prix st. Georges med en drømmescore
Copyright Ridehesten.com
Anna Kasprzak og Hønnerups Driver leverede et klasseridt i Prix st. Geroges i Hjallerup og de sejrede i klassen med 78% (foto: Ridehesten)

Prix st. Georges klassen søndag eftermiddag satte et flot punktum på en god weekend i Hjallerup med stor tilslutning både fra ryttere og publikum. Anna Kasprzak og Hønnerups Driver dansede gennem travprogrammet med en sikkerhed og et helt imponerende overskud, som man ikke ser ofte, hverken herhjemme eller ved internationale stænver. Galopprogrammet blev leveret sikkert og med stort overskud, så det var ikke uventet, at parret sikrede sig sejren i klassen og det med drømmescoren på 78,07% Ditte Mikkelsen har overtaget avlshingsten Uno Don Diego efter Thomas Lassen, og i Hjallerup viste hun, at deres samarbejde absolut er på helt rette vej. Hun kom ind på tredjepladsen med hingsten med 70,0% og så satte også hun trumf på weekendens stævne med en andenplads på Little Jo med 72,368% Andrea Woodard/Altair, Henrik Sibbesen/Porsborggårdens Bastian, Bjarne Elefsen/Miximillian, Maria Anita Andersen/Tribiani og Anna Blomgren/Stall K's Dynamit på de følgende pladser.

Links

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald