Charlotte og Valegro kommer til JBK

17-09-2014 11:41

Som om Global Dressage Forum og Herning ikke var nok, kan den internationale stjerne også opleves ved JBK Horse Shows i Odense, denne gang  i selskab med Carl Hester, Anna Kasprzak på Hønnerups Driver og Andreas Helgstrand

Copyright Ridehesten.com

Britiske Charlotte Dujardin og hesten Valegro er nykårede verdensmestre og den imponerende liste over resultater tæller både OL- og EM-guld, World Cup-vinder og verdensrekorder. Ekvipagen er vor tids mest vindende ekvipage, og nu kommer de til Odense og afholder clinic ved JBK Horse Shows 2014 i selskab med Carl Hester, Anna Kasprzak, Hønnerups Driver og Andreas Helgstrand.

Onsdag, den 15. oktober kl. 20.15 afholdes en clinic, hvor Charlotte Dujardin og Carl Hester vil give publikum et unikt indblik i de træningsmetoder, der har bragt dem til den sportslige verdenstop. Carl Hester er udover  at være en exceptionel dygtig træner og rytter også en underholdende formidler.  Det er kun onsdag i forbindelse med denne clinic at man vil kunne opleve Dujardin og Valegro i Odense.

Én verdensmester mere – denne gang dansk
Danmark har også en verdensmester. Den danske hest Hønnerups Driver vandt i 2009 verdensmesterskabet for 5-årige heste i dressur. Hønnerups Driver vil med sin rytter Anna Kasprzak være en del af aftenens clinic, hvor de under kyndig vejledning af deres træner Andreas Helgstrand vil vise publikum, hvordan de træner på vej mod verdenstoppen.

Billetsalget åbner torsdag 18. september klokken 16.00. Find mere information på JBK's hjemmeside.
 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen