Stort spring opad verdensranglisten for Dufour og Vamos

04-07-2022 17:40

Annika Knudsen Lorentsen

Cathrine Dufour og Vamos Amigos har taget et stort spring opad verdensranglisten ved den seneste opgørelse, som tæller resultater opnået det seneste år til og med den 30. juni i år. Tre danske ekvipager er nu placeret i top-10 på listen

Copyright Ridehesten.com
Cathrine Dufour med Vamos Amigos. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Når man tager et kig nedad verdensranglisten i dressur finder man mange danskere i top. Intet mindre end tre danske ekvipager er efter den seneste opgørelse placeret i top-10, mens top-100 tæller otte danske ekvipager. 

Bedst placeret er Cathrine Dufour med Bohemian e. Bordeaux/ Samarant, som lige nu er placeret på en fornem andenpladsen, blot overgået af den regerende OL-mester, tyske Jessica von Bredow-Werndl. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Næstbedste dansker er Carina Cassøe Krüth med Heiline's Danciera e. Fürstenball/ De Niro (opdr. Stald Heiline), som fortsat er placeret på femtepladsen på ranglisten. 

Cathrine Dufour indtager desuden sjettepladsen med Vamos Amigos e. Vitalis, som hun den seneste måned har opnået resultater på, der gør, at hun er rykket fra en plads som nr. 55 til nu at være sikkert placeret i top-10. 

Den fulde verdensrangliste. 

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen