Stor Grand Prix-sejr til Søren Pedersen

24-06-2018 20:55

Camilla Tiefensee Schrøder

Årets DM-bronzevinder Søren Pedersen vandt søndag hele 20.000 EUR i den afsluttende Grand Prix-klasse ved det internationale springstævne i Spangenberg

Copyright Ridehesten.com
Søren Pedersen og Tailormade Chaloubet. Foto: Ridehesten.com/Britt Carlsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Søren Pedersen har fået Dannebrog til tops flere gange i løbet af weekendens stævne i tyske Spangenberg. Fredag lagde han ud med en sejr i en unghesteklasse, og siden blev det til flere CSI3*-placeringer på forskellige heste, indtil han i dag, søndag, vandt CSI3* 155cm-klassen Großer Preis von Spangenberg, en CSI3* 155 cm-klasse, der var stævnets store afslutningsfinale.

Han red to fejlfri runder og sluttede i tiden 43.59 sekunder, næsten et sekund foran nærmeste modstander, schweiziske Werner Muff. Det flotte resultat opnåede han på den 13-årige hingst Tailormade Chaloubet e. Chacco-Blue/Baloubet du Rouet (opdr. Gestüt Lewitz), som han rider for Dag og Trine Stiansen, der ejer virksomheden Tailormade Horses i Tyskland.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Store pengepræmier
Sejren indbragte ifølge resultatlisten en pengepræmie på 20.000 EUR, hvilket svarer til næsten 150.000 kr. Men det var ikke den eneste præmiesum, han fik med hjem den dag. I CSI3* 150 cm-klassen Preis der VR-Bank Spangenberg-Morschen eG blev han nummer 3 med DM-hesten Tailormade Sandros S Bella e. Sandro Boy/Chacco-Blue (opdr. Gestüt Lewitz), hvilket udløste en præmiesum på 4200 EUR. Hermed blev dagens samlede præmiebeløb over 180.000 kr.

Søren Pedersen er ved at komme ind i en rigtig god periode. Jeg er mere motiveret nu, sagde han i et interview med Ridehesten.com i forbindelse med DM i sidste uge.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner