Stærkt svensk hold til VM i springning

23-07-2022 06:35

Annika Knudsen Lorentsen

Et af de hold, som uden tvivl kandiderer til et topresultat på springbanen ved VM i Herning, er det svenske. De fem ryttere der skal repræsentere vores nabo-nation er alle blandt verdens bedste og sidste års OL-guldhold er en del af holdet

Copyright Ridehesten.com
Henrik von Eckermann, Malin Baryard-Johnsson og Peder Fredricson da de vandt OL i Tokyo. Foto: Hippo Foto - Dirk Caremans
Nyheden fortsætter efter annoncen

Det er ikke hvem som helst fra Sverige, der møder op i springkonkurrencerne ved det kommende VM i Herning fra den 6.-14. august. 

Hele det svenske OL-hold sammen med yderligere to topekvipager udgør det svenske landshold, der skal ride om medaljer ved VM. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

De fem udtagne svenske ryttere er alle sammen placeret i top-200 på verdensranglisten i springning, og de tre, som også udgjorde det guldvindende OL-hold sidste år, er alle placeret i top-50. 

Copyright Ridehesten.com
Rolf-Göran Bengtsson med Ermindo W. Foto: Ridehesten.com/Britt Carlsen

Det svenske hold består af OL-trioen: Peder Fredricson med H&M All In e. Kashmir van Schuttershof/Andiamo Z, Malin Baryard-Johnsson med H&M Indianan e. Kashmir van Schuttershof/Animo's Hallo og Henrik von Eckermann med King Edward e. Edward 28/ Feo. De tre får selskab af Jens Fredricson med Markan Cosmopolit e. Cohiba/Calido I og Rolf-Göran Bengtsson med Ermindo W e. Singapore/ Carinjo. 

Alle rytterne har mesterskabserfaring i stort omfang, og både Rolf-Göran Bengtsson, Jens Fredricson og Henrik von Eckermann har god erfaring med mesterskab i Herning, idet de alle var en del af det bronzevindende svenske hold ved EM i 2013. 

Copyright Ridehesten.com
Peder Fredricson, Henrik von Eckermann, Rolf-Göran Bengtsson, Jens Fredricson og Malin Baryard-Johnsson. Foto: Roland Thunholm
Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen