Springstævne i Faxe

19-10-2014 19:36

Faxe Køre og Rideforening har i denne weekend lagt bane til c-stævne i springning, hvor der i dag var enkle b-klasser for ponyerne. Der skulle rides stærkt for at være med i topplaceringerne

Heldigvis er tiden nu inde for indendørsstævner, for ellers havde det nok været svært ikke at skylle væk grundet alt regnen. Med tørvejr og tag over hovedet har Faxe køre og rideforening i denne weekend haft over 250 springekvipager igennem start. 

I LA** for kat I ponyerne i dag var det kun et halvt sekund der skilte første og anden pladsen ad. Det blev Mikkeline Gransøe på Bøgelunds Shakira der i tiden 25.11 stak afsted med sejren. Ikke langt fra den tid kunne Hannah Smith-Nielsen på Hard Times indtage anden pladsen med 25.65 sekunder mens Tanja Edvardsen tog sig af tredjepladsen på Little Miss Milton red i tiden 26.08.

Herefter var det tid til at ride landsklasserne. I MB* for kat. III ponyerne lå de endnu tættere i tiderne. Det blev dog Lærke Isabell Godsk på Whitney der red ind over målstregen med 0 fejl i tiden 20.31 og derved kunne kalde sig vindere af klassen. Nummer to blev Louise Engelsted der med Aziz red ind i tiden 20.38 ligeledes med 0 fejl og Karoline Wulffeldt Larsen på Stald Poppels Harmony red sig til tredje pladsen med 0 fejl i tiden 20. 73.

Det var ikke kun lillesøster Lærke Godsk der kunne give placeringer med hjem i dag, men også storebror Alexander Godsk tog af sig af placeringer. I MA* for kat. II sprang han sig til sejren med en nulrunde på Merlins Dot i tiden 49. 52 og henviste Sara Gradischnig på Karlien til anden pladsen i tiden 58.58 og 0 fejl. 

Dagens sidste ponyklasse var en S* for kat. I og II. Det skulle vise sig at man ikke bare skulle være fejlfri for at blive placeret, men også ride hurtigt. Begge dele gjorde Mikala Colberg Jensen på Clements Stardust der red afsted med sejren i tiden 54.07. Endnu engang blandede Karoline Wulffeldt Larsen sig, bare på Tremenyn Flyaway der blev nummer to i tiden 55.04 og en fejlfri runde.

Derefter var det hestenes tid til at indtage springbanen. Første klasse her var LB**, hvor der var lidt længere tid mellem de placerede i for hold til ponyerne. Her blev det Jannie Tuekær Andersen på Kragbech's Hillman der kom ind over målstregen i tiden 30.14 med 0 fejl. Nummer to blev Line Nilsson der også høstede en nulrunde på Bon Vivant B i tiden 31.59. Ligeledes med en fejlfri runde blev det som nummer tre, Rikke Alsing på Ulanta i tiden 33.30.

 

Ridehestens fotograf var tilstede under stævnet i dag. Husk at se billederne på Ridehesten.Com i næste uge!

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen