Springning i Bernstorffparken

23-05-2015 17:37

Anne-Sofie Schou Munk

Både ponyer og heste var mødt til start ved lørdagens distriktstævne i parken. Ind i mellem kan græsplænen volde problemer fordi den kan blive lidt glat, det var dog ikke den der voldte de store problemer i dag

 

Det var der der i mod det dobbeltspring, der stod placeret lige i mellem den store vandgrav og tribunen. Det spring var årsag til at flere heste og ponyer udgik på grund af 3 refuseringer, eller fordi rytterne måtte opgive.

I klasse LA2**, dagens sidste klasse for heste var der 6, der udgik eller opgav. Der var 5 placeringer. De red alle med 0 fejl. Vinderen af denne klasse blev Joost Martens på Con Calore.

Klasse LB1 * var en stilspringning, og 3’er ponyerne var lidt sejere end hestene, her var der bare 2 som udgik.

De fire placerede kat. 3 ponyryttere fik alle 8 i karakter for deres stil, men det udslagsgivende i en stilspringning er tiden. Klassen blev vundet af Victoria Engelbrecht Perez på Shangan Santana i tiden 28,93.

Nummer tre i denne klasse, blev Olivia Hundborg Dresler, datter af berider Thomas Dresler. Olivia slægter nok sin far på, hun viste i hvertfald gode takter for fremtiden ved dagens stævne. Hun red både på Zitrus og Madonna i denne klasse, men det blev den rutinerede Madonna der løb med 3. pladsen. Blandt andet fordi hun ikke lod sig skræmme af dobbeltspringet langs tribunen.

I samme klasse bare for 2’er ponyerne, havde Silja Celeste Björkvin nær ikke fået lov til at komme til start, fordi der tilsyneladende manglede en vaccination i ponyens pas. Heldigvis kunne ponyens dyrlæge via telefonen, garantere over for sekretariatet, at ponyen var fuldt vaccineret.

Det var heldigt, for Silja og hendes pony Jingle Bo Jangle, der trods deres startvanskeligheder blev placerede som nummer 3. De red med klassens flotteste stil (8), men desværre lidt for langsomt, og måtte derfor se sig slået af Freja Fredslund på Egeballes Lotus, der blev nummer 1 og Nadia Rosendal Christensen på Fantazy der blev nr. 2

På plads nummer 4 kom Clara Gylling og Ballylough Lad der havde klassens anden bedste karakter i stil (7.50), men igen med en lidt langsommere tid end de ekvipager der lå først.

 

Alle dagens klasser er endnu ikke afviklet, men du kan følge alle resultater HER

Christine Krogh Frausing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Christine Krogh Frausing