Springkursus med Thomas Sandgaard

01-05-2013 16:15

Landsholdsrytter og tidligere danmarksmester i springning, Thomas Sandgaard, afholder kursus hos Rideklubben Hadsund på lørdag den 4. maj - tilmelding er stadig mulig

Copyright Ridehesten.com
Thomas Sandgaard og Amarone.

Thomas Sandgaard har i mange år været fast mand på det danske A-landshold i springning og har været med til at sikre mange sejre for Danmark i Nations Cups rundt om i Europa, samt har adskillige internationale S- og Grand Prix-sejre og placeringer. Thomas vandt i 2011 det danske mesterskab med hingsten Amarone, og skal igen her i maj måned ride om DM-titlen og til august forhåbentlig være en af de fire danske ryttere der skal repræsentere Danmark ved EM i Herning.

Til dagligt driver Thomas en salgs- og konkurrence stald Sivebækgaard ved Herning. Her uddanner han heste fra ung til internationalt Grand Prix-niveau. I den daglige pasning og træning af hestene er godt horsemanship et af nøgleordene for Thomas, det handler således for både ryttere og heste/ponyer om at få så mange gode oplevelser så muligt for at kunne komme videre til næste niveau med succes. Thomas underviser også en del, og har hjulpet flere unge ryttere frem i sporten.

Kurset er af ca. en times varighed for hver rytter, og der gives individuel undervisning i små hold.

Både medlemmer og ikke medlemmer af Rideklubben Hadsund har mulighed for at deltage i kurset

Alle er naturligvis velkomne til at komme og kigge.

Se mere om bl.a. priser og tilmelding her.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen