Springbank II VH brillerer i sit hjemland (video)

26-09-2020 07:26

På ridesportscentret Flyinge i Sverige er man i fuld gang med at afvikle årets Breeders Trophy i flere discipliner, og i kategorien for 6-årige dressurheste brændte den svenskfødte hingste Springbank II VH igennem med sin danske rytter Betina Jæger

Copyright Ridehesten.com
Betina Jæger og Springbank II VH. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen.
Nyheden fortsætter efter annoncen

En af svensk dressurhesteavls førende avlere, Tobias Hansson, der driver Västra Hoby Stuteri AB, fik flere lejligheder til at følte stolthed over sin avl ved det svenske Breeders Trophy på Flyinge i går fredag.

Stutteriets 5-årige opdræt Mr Grey VH e. Grey Flanell/ Dalwhinnie, der rides af Jessica Lynn Thomas, har lagt sig i spidsen af sin aldersgruppe med 87,2% fordelt på pointene 8.6 9 9 8 9. Mr Grey VH's morfar Dalwhinnie er helbror til superhoppen De La Reine VH e. De Niro/Rohdiamant.

Copyright Ridehesten.com
Allerede ved den danske mellemrunde i Grindsted smagte Betina Jæger og Springbank II VH sejrens sødme. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen.

Desværre har  Västra Hoby mistet elitehoppen De La Reine VH, som bl.a. er mor til den så succesfulde hingst Springbank II VH, der ankom fra Helgstrand Dressage til Flyinge, hvor han i går var til start i 6-års Breeders Trophy. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Med sin nye rytter Betina Jæger har Springbank II VH e. Skovens Rafael/ De Niro allerede vist sin styrke ved at vinde mellemrunden i det danske championat, og i går i Sverige leverede ekvipagen en særdeles stærk præstation, der blev belønnet med 95,2% og  karaktererne 9.5 9.5 10 8.8 9.8 – altså et klokkeklart 10-tal for galop.

Se ekvipagens ridt herunder.

Dressurchampionats start- og resultatlister.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner