Spanien ude af holdkonkurrencen

16-08-2013 14:57

Efter den skimlede hingst Fuego de Cardeñas har pådraget sig en skade under det spanske dressurholds træningsophold, er Juan Manual Muñoz Diaz nødsaget til at afmelde sin deltagelse ved EM

Copyright Ridehesten.com
Fuego de Cardeñas og Juan Manual Muñoz Diaz.

Den førende spanske dressurrytter Juan Manual Muñoz Diaz kommer ikke til start ved EM 2013 i Herning, da hans hingst Fuego de Cardeñas e. Utrerano VII har pådraget sig en skade under det spanske dressurlandsholds træningsophold hos Beatriz Ferrer-Salat.

Da spanierne officielt tilmeldte deres hold den 17. juli, blev kun tre ryttere meldt, og derfor har de ikke en fjerde rytter, der kan udfylde det spanske hold til minimum tre ryttere i holdkonkurrencen. Derfor er Spanien nu helt ude af holdkonkurrencen ved EM. De to ekvipager, der repræsenterer Spanien, er José Daniel Martin Dockx med Grandioso og José Antonio Garcia Mena med Nortesh. Morgan Barbançon Mestres tophest Painted Black pådrog sig en skade i Falsterbo, og derfor kunne hun ikke meldes på det spanske hold den 17. juli, som var skæringsdatoen.

Det oprindelige tyske hold har mistet Dablino og Anabel Balkenhol, der erstatttes af D'Agostino og Fabienne Lütkemeier, mens det britiske hold har mistet Mistral Højris og Laura Tomlinson, som Gareth Hughes og Stenkjers Nadonna vil erstatte. Blandt medaljeaspiranterne er det hollandske, det danske og det svenske hold stadig intakte.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen