Spændende samarbejde mellem HosDam og Lars Mars

04-08-2020 15:43

HosDam ved beriderparret Anne-Marie Hosbond og Kenneth Damgaard har startet et unikt og visionært samarbejde med coach og træner Lars Mars

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Samarbejdet mellem Lars Mars og HosDam blev skudt i gang med en info-aften mandag den 20. juli midt i sommerferien, hvor over 20 interesserede fandt vejen til HosDam ved Randers. For de mange, som ikke kunne komme pga. sommerferie, samt andre interesserede kommer der endnu en info-aften i august/september.

Deres samarbejde er unikt, fordi de tilbyder fuld fokus på helheden, hvor både ridning og optimering af rytteren er i højsædet. Deres tætte kommunikation og sparring skaber endnu bedre muligheder for at kunne hjælpe og vejlede rytteren samt ”mennesket inde i rytteren”.

– Der er rigtig mange fordele ved også at have fokus på ”alt det” udover selve ridetræningen. Med hver vores kompetencer og erfaringer kan vi sammen skabe det bedste team og de bedste betingelser og muligheder for rytteren, fortæller Lars Mars og tilføjer, at de allerede har startet et forløb op med den første rytter.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Mange ryttere ryttere oplever større eller mindre mentale eller fysiske udfordringer, som kan hæmme udviklingen, præstationen eller den gode oplevelse, og det er de færreste, der søger ekstern hjælp. Derfor står man ofte lidt alene og uden vejledning og ender med bare at træne videre i et håb om, at det bliver bedre, eller man vælger at nøjes med det, der er.

Anne-Marie og Kenneth har helheden i fokus og har derfor også fokus på, at deres elever altid bliver vejledt og har let adgang til en snak med Lars om hjælpende og optimerende muligheder for at få et overskueligt overblik og derved lettere kunne navigere i de mange muligheder, der kan være hensigtsmæssige at benytte sig af.

– Deres store passion er at nørde med detaljerne, og sammen sørger vi for målrettet at hjælpe og vejlede ryttere på alle niveauer ud fra deres ønsker, behov og potentiale, fortæller Lars Mars, der også har en blog på Ridehesten.com.

Du kan læse meget mere om visionerne for det spændende samarbejde i Ridehestens september-udgave.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen