Sophia Boje Obel red med én hånd og vandt DRF mesterskabet

29-08-2021 15:12

Christine Krogh Frausing
Skribent

Sophia Boje Obel vandt DRF Mesterskabet med stil. Ikke kun udridningen foretog hun med én hånd, men også flere øvelser undervejs

Copyright Ridehesten.com
Sophia Boje Obel og Adriano B. Foto: Ridehesten / Mie Thorup Poulsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

DRF Mesterskabet for kategori 1 ponyer er netop afgjort. Sophia Boje Obel og Adriano B e. De Angelo B / Flying Dream tog sejren med hele 83,525% i küren i dag. 

Jeg er utroligt glad, men samtidigt er jeg også både rørt og trist, fortæller Sophia Boje Obel

Flere gange undervejs, i volter og ved skridtovergange, red Sophia med stor lethed med en enkelt hånd. Dette var for at øge sværhedsgraden, og det må man sige at hun lykkes med. 

– Jeg har redet med én hånd et par gange før i min kür, men grunden til at vi gør det er, at vi har et fantastisk kammeratskab, og så er han er simpelthen så nem, fortæller Sophia

Copyright Ridehesten.com
Cornelia Munch Sinding og Terbofens Charico. Foto: Ridehesten / Mie Thorup Poulsen

Sølvmedaljen går til Cornelia Munch Sinding med Terbofens Charico e. Charivari, der red til 78,975% i deres kür, og bronzemedaljen kan Astrid Würtz Green Andersen og Golden boy 164 e. Hesselteichs Golden Dream / Domingo tage med hjem.

Copyright Ridehesten.com
Astrid Würtz Green Andersen og Golden boy 164. Foto: Ridehesten / Mie Thorup Poulsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Sidste tur på Adriano 

Det var en meget lettet og rørt Sophia vi havde i telefonen.

– Jeg er utroligt glad, men samtidigt er jeg også både rørt og trist, netop fordi det var min sidste tur på Adriano. Det er mit sidste ponyår, så nu skal Adriano sælges, forklarer Sophia.

Sophia skal fortsætte på hest, og har allerede flere fine af slagsen stående. Én af dem håber hun på at kunne medbringe til EM næste gang det skal afholdes.

Se resultater for stævnet her 

Ridehesten er til stede med fotografer og skribenter under hele stævnet. I kan se og købe alle billederne på Ridehesten.com i næste uge.

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen