Skyline To B er solgt

09-09-2024 12:26

Den 6-årige svenske varmblod, Skyline To B, der hele sin uddannelse har gået under Carl Hedin, er netop blevet solgt til den tyske Grand Prix-rytter, Yara Reichert. I weekenden havde parret stævnedebut sammen med et flot resultat

Copyright Ridehesten.com
Carl Hedins Skyline To B er netop solgt. Foto: Ridehesten.com/ Kristine Ulsø.

I går offentliggjorde den svenske rytter og Instagram-personlighed, Carl Hedin, på et Instagram-opslag salget af den 6-årige svenske varmblod, Skyline To B e. Blue Hors St. Schufro/ Ampere. Hingsten, der har dannet par med Hedin siden den var bare to år gammel, tog både sejren i 3-års championatet for svenske ungheste, sejren i 4-års championatet samt en fjerdeplads ved verdensmesterskaberne i Ermelo for unge dressurheste i 2023. 

Senest havde Carl Hedin og Skyline To B deres stævnedeltagelse ved det svenske landsskue i Lidköping, hvor hingsten gennemførte sin første 6-års test. Her opnåede den smukke hingst 94,8% i den indledende test og 96% i finalen, og sikrede sig en klar sejr. Efter dette stævne satte Carl Hedin sin karriere som rytter på midlertidig pause, for at deltage i det svenske tv-show "Race Across The World". Carl Hedin skriver på sit Instagram-opslag, at han lige nu har andre ambitioner og mål for sin personlige udvikling, og derfor må han lade hingsten gå. 

Copyright Ridehesten.com
Parret har haft enormt meget succes sammen. Foto: Ridehesten.com/ Kristine Ulsø.

Hingsten er nu solgt til den tyske, talentfulde Grand Prix-rytter, 55-årige Yara Reichert, der sidste år erhvervede sig den daværende 5-årige hingst About You II e. AC-DC/ Popcorn, der i august 2023 gik UVM-finale med Helgstrand-rytteren Mette Sejbjerg Jensen. Nu har hun endnu en gang anskaffet sig en stjerne til samlingen, og sammen med Skyline To B, red de deres første stævne i weekenden. Her blev det til en flot placering som nummer to for parret, så det må siges at være en godkendt stævnedebut. 

Yara Reichert, hvis ungpigenavn er Wortmann, er vokset op i en hestefamilie, hvor begge forældre var militaryryttere og hesteavlere, der desuden ejede en skofabrik. Yara, der selv har været fotomodel, blev også gift med en skofabrikant, nemlig Olivier Reichert, der har stået bag firmaet Birkenstock.

Copyright Ridehesten.com
Yara Reichert og Springbank II VH, der er købt hos Helgstrand, i Hagen 2023. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen.

Se Carl Hedins Instagram-opslag, hvor han offentliggør salget af Skyline To B herunder: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Carl Hedin (@hedincarl)

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner