Skønne arabere indtager Vilhelmsborg

27-08-2018 06:06

Eliteskuet er nu slut, men om to uger kommer det til at summe af aktivitet igen, når Vilhelmsborg den 7.-9. september danner rammen om et show med araberheste fra hele landet, der vil bl.a. deltage i racens eget DM i dressur og springning. Tilmeldingsfristen er 31. august

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Har du en araberhest, eller har du lyst til at opleve de smukkeste arabere konkurrere i dressur og springning, så kom til Vilhelmsborg i weekenden den 7.-9. september. Her afholdes et stævne, hvor alle de danske araberheste har mulighed for at deltage. Stævnet er åbent for fuldblodsarabere (ox), shagya-, anglo- og sportsarabere – og også for heste og ponyer, der kan dokumentere minimum 50 % ox-blod. (DM er kun for medlemmer af DSAH Rideklub på ox-arabere).

Bredde og elite side om side
Stævnet henvender sig bredt til både eliten og bredden inden for araberdressur, og der afholdes derfor klasser som alle ryttere har mulighed for at deltage i.
I dressur er der udbudt klasser fra LD (hvor det er tilladt at benytte trækker eller opråber) til klasser i sværhedsgrad 8.
I springning er der udbudt klasser fra 30-110cm.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Aljassimya Amateur Challenge
I forbindelse med stævnet afholdes også Aljassimya Amateur Challenge. Det er en Amatør-cup, som afvikles i forbindelse med en række arabershows i Europa.
Cuppen omfatter halter-klasser (show) samt Classic Pleasure, Hunter Pleasure, Western Pleasure, Trail og Trail in hand. Alle rideklasserne afvikles efter bestemmelserne i ECAHO Green Book. 
Classic Pleasure er en gangarts-, harmoni-, og ridelighedsbedømmelse.
Hunter Pleasure er en harmoni-, og ridelighedsbedømmelse, hvor der rides i lidt friskere tempo end i Classic Pleasure, letridning i trav og let sæde i galop. 
Western Pleasure, Trail og Trail in hand er alle westernklasser. 

Husk tilmeldingsfristen
Sidste tilmelding til stævnet er fredag den 31. august 2018.

For at få et indtryk af, hvad der venter, kan du se denne stemningsvideo fra Nordic Open:

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen