Sidsel og Alibi D vinder afd. af Bundgaard Byg Cup

16-03-2014 18:19

Dagens klasser ved landsstævnet i Holte Rideklub har blandt andet budt på Bundgaard Byg Cup og en svensk sejr i Grand Prix Special

Dagen startede med en MA2, der blev vundet af Pernille Teidor Olesen på Don Dino e. Don Cardinale med en score på 69,211%.

Herefter fulgte anden del af denne afdeling af Bundgaard Byg Cup, en Intermediaire I Kür, der blev vundet overbevisende af Sidsel M. Johansen på Alibi D e. Alcazar med 75,458%, mens anden- og tredjepladsen gik til henholdsvis Louise Tandrup Østergaard på Watson e. Weltjunge med 72,042% og Thomas Dolleris Larsen på Don Alfredo e. Don Frederico med 70,500%.

Det samlede resultat af Bundgaard Byg Cup blev, at Sidsel M. Johansen på Alibi D fører foran Louise Tandrup Østergaard på Watson og Monnica Pfingstl på Sandbæks Florestan e.Blue Hors Future Cup, mens vinderen af lørdagens Bundgaard Byg Cup-klasse, Susanne Møller Wallin på Sir James e. Sir Donnerhall endte på fjerdepladsen.

- Alibi og jeg havde debut i kür sammen, til en helt ny kür, lavet lidt i sidste øjeblik i samarbejde med Sandra Merrald, som har været sød og hjælpe med musikken. Det lykkedes at få det til at passe perfekt sammen idag med musikken, men fik desværre to ærgerlige fejl, men kunne heldigvis holde sejren i hus alligevel - så dejligt!, fortæller Sidsel Johansen til Ridehesten.com.

To svenske ryttere snuppede de to placeringer i Grand Prix Special. Førstepladsen gik til Rose Mathisen på Bocelli 1044 med en score på 68,627%, mens andenpladsen gik til Sophie Fleming-Tärnström på Schumi e. Leendert med 68,366%.

Endelig blev dagen afsluttet af en MB3, som blev vundet af Camilla Ahlers Pedersen på Grevens Sa'va' e. Blue Hors Soprano med 72,125%.

Se flere resultater HER.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen