Shop-amok i Herning

10-03-2011 17:23

Maja Golles

DV Herning | Kl. 17 gik startskuddet til årets store shoppingfest i Herning. Og købelystne hestefolk stod næsten på nakken af hinanden
Copyright Ridehesten.com
Indgang Vest til MCH Messecenter Herning blev her i eftermiddag invaderet af købelystne hestefolk, der skulle ind til messen Hest & Rytter. (Foto: Ridehesten.com/)

Alle stod de klar og havde tålmodigt ventet foran adgangsskranken. Da kl. blev 17.00 blev de lukket ind, og det gik ikke stille for sig. Folkestrømmen væltede ind, som om der ikke ville være tilbud og interessante varer nok til dem alle. Men der er ingen grund til panik: udstillerne lover masser af varer og gode tilbud til hele weekenden. Messen er den største af sin art i Norden og fylder hele fire haller op. - Med 255 udstillere er messen størrelsesmæssigt på niveau med sidste år, udtaler projektchef Anders Ladefoged Mortensen fra MCH Messecenter Herning. Så messen er et rent eldorado for de købelystne, der netop nu udfylder de fire haller med en summende handelsstemning og begejstrede udbrud over de seneste produkter, finurlige "opfindelser" og friske tilbud.

Læs alt om hingstekåringen i magasinet Ridehestens store aprilnummer!

Christine Krogh Frausing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Christine Krogh Frausing