Sezuan vandt finalen med 9,52 (video)

10-09-2015 12:43

Ved CDI-stævnet i Perl-Borg er DV-hingsten helt på hjemmebane. Det afvikles nemlig hos familien Kohl på Gestüt Peterhof, hvor Sezuan og Dorothee Schneider har vundet begge 6-års klasser i suveræn stil

Copyright Ridehesten.com
Sezuan og Dorothee Schneider ved UVM 2015.

I går vandt Dorothee Schneider og den dobbelte UVM-guldvinder, Sezuan e. Blue Hors Zack/ Blue Hors Don Schufro (opdr. Linette Jæger) kvalifikationsklassen for 6-års heste gansk overlegent, idet ekvipagen opnåede en samlet score på 9,40. Delkaraktererne lød på bl.a. 10 for galop, 9,8 for eksteriør og 9,4 for trav. I dag viste DV-hingsten og hans tyske toprytter, at de er absolut uovervindelige. De vandt 6-års finalen med hele 9,52 point.

Den 3-årige, danskkårede hingst D'Avie e. Don Juan de Hus/ Londonderry, der samejes af Helgstrand Dressage og Gestüt Peterhof, blev i går nr. 2 i kvalifikationen for 3- og 4-års heste med en score på 8,4. Danske Christine Møller opnåede i 6-års finalen 8,16 med trakehneren Pequignet e. Prinz K3/ Silver Moon og i 5-års finalen blev det til 8,26 og en tredjeplads med en endnu en trakehner fra Jens Thorsen, nemlig Standing O'Vation e. Imperio/Consul. Ekvipagen blev nr. 2 i den indledende 5-års klasse.

Videoen af Sezuan og Dorothee Schneider er fra kvalifikationen onsdag.

Se stævnets resultater HER.

Videoer

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen