Sezuan-føl til Patrik Kittel

07-11-2013 10:14

Signe Wiese

Den svenske toprytter, Patrik Kittel, er en fremsynet mand! Han har sikret sig en aftale på et endnu ufødt føl efter DV-hingsten Sezuan og med Blue Hors Don Schufro som morfar

I sin stald i Tyskland har Patrik Kittel den 9-årige svensk varmblodshoppe Deja e. Silvano/Blue Hors Don Schufro. Deja er avlet og ejet af svenske Marie Haward, og er en af Kittels mest lovende heste. Hoppen har netop haft sin debut i Grand Prix, hvor det blev til sejr med en score på knap 75%.

Dejas mor, hoppen Donellie e. Blue Hors Don Schufro/Flyinge Amiral er i år blevet ifolet med DV-hingsten Sezuan e. Blue Hors Zack/Blue Hors Don Schufro (opdr. Linette Jæger), og Patrik Kittel har i den forbindelse udvidet sit samarbejde med Marie Haward til også at omfatte det ufødte føl.

På sin hjemmeside skriver Patrik Kittel:

- I dag, hvor der er meget langt mellem de virkelig gode heste, er man nødt til at starte tidligt, når man overvejer sin næste ”big thing”. Da Marie Haward og jeg har et virkelig godt partnerskab omkring Deja, har vi besluttet at udbygge det.

Da Marie fortalte mig at Dejas mor var ifolet med Sezuan – en hingst som jeg kender gennem mit samarbejde med Andreas Helgstrand, og som jeg har fulgt siden den var 2,5 år gammel – blev jeg helt overvældet! Føllet er endnu ikke født – det kommer næste år, men jeg er allerede super spændt over at være en del af dette nye samarbejde.

Jeg er sikker på, at med forældre som Dejas mor (Blue Hors Don Schufro) og Sezuan (Blue Hors Zack) så kan det ikke gå galt, da jeg tror på at, æblet ikke falder langt fra stammen.

Kilde: www.patrik-kittel.eu

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen