Severo nyder at være selvstændig

08-12-2021 06:26

Christine Krogh Frausing
Skribent

Severo Jurado Lopez nyder i den grad at være selvstændig, da han lægger vægt på at have god tid til den enkelte hest, men også at være med til alt det daglige arbejde, så alt ikke kun foregår i en sadel

Copyright Ridehesten.com
Severo Jurado Lopez og Fendi T. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Severo Jurado Lopez er bosat i Ørsø, på en lille gård, hvorfra han driver sin egen virksomhed, der nu har kørt i 2,5 år, skriver Eurodressage.  Severo har nok at se til med en fuld stald, store mesterskaber så som dette års EM i dressur, samt hans nyfødte datter, Paula. Det holder dog ikke forretningsmanden tilbage, da han brager derud af med hans virksomhed. 

Severos selvstændige karriere

Severo arbejdede ved Helgstrand Dressage i 7 år, men den 30. april 2020 stoppede karrieren hos Helgstrand i Uggerhalne, og det var tid til at gå egne veje. Siden da har han drevet sin egen virksomhed på gården i Ørsø, hvor han har stiftet familie med Annika Damrau

Da Severo valgte at gå selvstændig var det både Severos tidligere arbejdesgiver, Gert-Jan Van Olst, samt Blue Hors der sendte heste til den lille gård i Nordjylland. Blue Hors sendte blandt andet avlshingsten Zackerey, der på daværende tidspunkt skulle gøres klar til den internationale scene. 

Copyright Ridehesten.com
Severo Jurado Lopez og Annika Damrau. Foto: Ridehesten.com/Britt Carlsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

En rolig og hyggelig stald

Severos stald i Ørsø, Nordjylland, er hverken lige så stor eller luksuriøs som andre store selvstændige, men som Severo skriver på sin hjemmeside: – Vores stald er ikke lige så luksuriøs som andres, men hestene er ligeglade. Det handler om at skabe et roligt miljø, med daglige rutiner for at træne så effektivt som muligt. 

Severo satte fornyligt på sin instagram ord på hvad det er der gør ham lykkelig ved at være selvstændig, og særligt det at han har masser af tid med den enkelte hest, lægger han vægt på. Derudover skriver han at det bedste ved at være selvstændig er, at man kan gøre alt, præcis som men selv synes det skal gøres. Slutteligt skriver han at det betyder meget for ham at have meget tid med hestene, og at han selv kan vælge hvilke heste han vil ride, samt der er mulighed at have dem under sig i en længere uddannelsesperiode, hvor det er muligt at opbygge et godt forhold til hesteejerne. 

Kilde: Eurodressage.com

Thilde Alsing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thilde Alsing