Send os din positive historie

25-09-2024 13:58

Hesteverdenen er for tiden fuld af nyheder om konflikter, sensation og drama, men der findes også positive historier ude fra de danske stalde. De historier vil vi også gerne skrive om her på Ridehesten.com

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Blandt de mange nyheder, der hver dag bliver bragt her på Ridehesten.com, rummer en stor del af historierne for tiden et negativt perspektiv. Også den danske dagspresse har blikket vendt mod de mange konflikter i hesteverdenen, og der går næsten ikke én dag uden, at en ny sag eller en kritisk nyhed dukker op. Det kan være svært at holde modet oppe og glæde sig over dagligdagen i stalden og livet i rideverdenen, hvis alt handler om dårlige nyheder. Det er naturligvis vigtigt, at tidens problemer kommer ud i offentligheden, hvis der skal ske den forandring, som mange ønsker – men det skal ikke kun handle om drama og konflikter, når man læser nyheder på Ridehesten.com.

Derfor gør vi os umage for at bringe de positive historier, der også findes i ridesporten. Vi skriver om stævneresultater, der er lykkedes ved at hjælpe hinanden, vi skriver om banebrydende forskning, som i fremtiden kan gøre flere syge heste raske, vi skriver om stævner, der samler penge ind til gode formål og meget mere – men vi vil også gerne have din hjælp til at finde de positive historier ude i de danske stalde:

Nyheden fortsætter efter annoncen

Hvis du har en god, sød, sjov, inspirerende eller positiv historie, så send den ind til os. Det kan du – som altid – gøre ved at skrive til info@ridehesten.com, henvende dig til os på vores Instagram- eller Facebookside eller ved at kontakte nyhedsvagten, som du finder på forsiden af Ridehesten.com.

Copyright Ridehesten.com
Har du et tip til en positiv eller inspirerende historie? Del det med os. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard

Hvad enten det handler om en rideskole, der er lykkedes med at få flere elever, en nyopstartet forening, hvor man kan mødes i et nyt fællesskab om kærligheden til heste eller et vellykket stævne, er du velkommen til at skrive til os. Det kan også være, at du har gode erfaringer med at have dine heste opstaldet i løsdrift, at du har fået et føl, der har klaret sig mod alle odds eller at du er begyndt at ride igen efter mange års pause. Hvis du tænker, at andre kan blive inspirerede, glade eller lære noget af din historie, så kontakt os gerne. Vi forbeholder os naturligvis retten til at udvælge blandt de indsendte tips, men glæder os til at høre fra dig og dele de positive historier her på Ridehesten.com.

Husk, at du hver dag kan læse hesterelaterede nyheder fra både ind- og udland her på forsiden af Ridehesten.com – og skulle du have lyst til at læse mere, kan du dykke ned i vores store nyhedsarkiv, hvor der er mere end 45.000 nyheder. Du kan finde historier ud fra specifikke ord via søgefunktionen og sortere i nyhederne ved hjælp af kategorierne. Her kan du blive klogere og helt sikkert også læse en positiv nyhed eller to. 

Trine Askjær-Jørgensen

Tip nyhedsvagten

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen