Ridehesten er for alle

27-04-2013 10:01

Signe Wiese

Med magasinet Ridehesten er du hver måned opdateret med seneste nyt inden for sport og avl samtidig med, at du får tip om hestehold, regler og pasning og konkrete gode råd til din egen ridning og træning. Vidste du, at du også kan tegne abonnement på bladet?

Copyright Ridehesten.com

Med magasinet Ridehesten er du hver måned opdateret med seneste nyt inden for sport og avl samtidig med, at du får tip om hestehold, regler og pasning og konkrete gode råd til din egen ridning og træning. Vidste du, at du også kan få abonnement på bladet, selvom du ikke er medlem af Dansk Varmblod?

Magasinet Ridehesten er medlemsblad for Dansk Varmblod og Sportsrideklubben. Det betyder, at mange klubmedlemmer modtager bladet som deres medlemsblad hver måned. Dette er dog ikke det samme som, at man som almindelig rytter ikke kan abonnere på bladet – eller at bladet ikke er relevant for dem. Ridehesten er for alle ryttere, der vil noget med deres sport, og for alle avlere, der vil frem i verden.

Artiklerne i magasinet er skrevet af fagfolk med forstand på heste. Med eksperter, topryttere, dyrlæger, avlere, dommere og “hverdagsryttere”, der i flæng kommer til orde, er du sikret en saglig behandling af aktuelle emner. Du bliver med andre ord godt klædt på i forhold til nye tiltag, regler, arrangementer, stævner, ideer, træningsformer, sygdomsbehandlinger, forebyggelse, hestehold og meget andet. Indholdet er alsidigt, og sikrer hver måned stof til både ryttere, hesteejere og konkurrenceudøvere. Og Ridehestens fotografer er med hvor det gælder - der er dugfriske reportager fra stævner og mesterskaber - både nationale og internationale.

Den perfekte konfirmationsgave? Glæd hestekonfirmanden og giv ham/hende et abonnement på Magasinet Ridehesten i konfirmationsgave - det er med garanti en gave, der vil vække glæde hele året.

Bestil et 1 eller 1/2 års abonnement på Ridehesten i Ridehesten.com's webshop, som du finder HER eller ring til Stine på Wiegaarden, og bestil et abonnemt: +45 98 51 20 66

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen