Sejr til Louise og Royal Flush V.

22-03-2015 17:41

Det blev ungrytter Louise Lunde Pedersen, der løb med sejren i den første Bundgaard Byg kvalifikation, som blev afholdt i Holte i denne weekend

Copyright Ridehesten.com
Louise Lunde Pedersen og Royal Flush V.

Ved landsstævnet i dressur for heste i Holte Rideklub er der i denne weekend blevet redet første kvalifikation af Bundgaard Byg i Intermediaire I.

21-årige Louise Lunde Pedersen har weekenden igennem leveret stabile præstationer og sikrede sig den samlede sejr med sin 13-årige Royal Flush V. e. Rubin-Royal/Inschallah (opdr. Iben Leere Kamp). Louise og Flush havde også et succesfuldt 2014, hvor de bl.a. vandt første afdeling af ECCO Cup og opnåede bl.a. gode placeringer i Sveriger.

I lørdagens Intermediaire red Louise til 69,298%, mens hun i dag i Intermediaire I Kür indkasserede 70,625%, hvilket sikrede hende den sammenlagte sejr i kvalifikationen. Andenpladsen i Bundgaard Byg kvalifikationen gik til Louise Tandrup Østergaard og Watson e. Weltjunge/Midt-West Ibi-Light (opdr. Luffe Bøgh), men Mikala Lindh besatte tredjepladsen med Skovlunds Gamin G. e. Gagarin/ Saint Cloud (opdr. Birgitte Jessen).

- Denne weekend har været en fantastisk oplevelse, og Royal Flush har leveret en toppræstation. Jeg købte ham af min træner Thomas Lindegaard, da Flush var 4 år og jeg selv 12 år gammel, og under Thomas’ vejledning og hjælp på Lindegaard Dressur & Talentudvikling, har jeg uddannet ham, til hvor vi er i dag! Det er noget jeg er rigtigt stolt over og glad for, og det er årsagen til at vi kender hinanden ud og ind og sjældent misforstår hinanden. Dette fantastiske samarbejde både mellem Flush, Thomas og jeg er opstået gennem mange års træning, og det gik op i en højere enhed i denne weekend! Mine planer for 2015 er at komme i betragtning til at deltage på landsholdet til NM eller EM for Youngrider. Jeg vil selvfølgelig starte de efterfølgende Bundgaard Byg Cup stævner. Udover dette, skal jeg deltage i Ecco Cup og DM for Youngriders, fortæller 21-årige Louise Lunde Pedersen til Ridehesten.com.

Dagens Grand Prix blev suverænt vundet af endnu en ung rytter, nemlig Sofie Jeppesen med sin egen Hedebo's First As e. First Flair R/ A-Dur (opdr. Hans og Jürgen Brodersen) med 72,267% foran beriderne Karin Nissen med Quite Lovely e. Quite Easy/ Judex xx og Michael Søgaard med Hoftanz e. His Highness/ Rotspon.

Se alle stævnets resultatet HER

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen