Landsstævnet i Sønderborg er aflyst

29-09-2020 12:47

Annika Knudsen Lorentsen

Arrangørerne bag det populære landsstævne i Sønderborg ser sig desværre nødsagede til at aflyse stævnet, som skulle have været afviklet i den kommende weekend

Copyright Ridehesten.com
Sønderborg Sportsrideklub plejer at tiltrække ryttere fra hele landet når de afholder landsstævne i springning i deres store hal. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

I weekenden skulle Sønderborg Sportsrideklub have været værter for deres populære landsstævne i springning, men på grund af corona-situationen og de nuværende restriktioner, føler arrangørerne sig nødsagede til at aflyse. 

– Efter at have konsulteret Dansk Ride Forbunds side med ofte stillede spørgsmål og talt med myndighederne har vi desværre været nødsaget til og aflyse vores vores B-stævne, da vi ikke ser det muligt og afvikle stævnet under de givne restriktioner, forklarer klubben. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Da coronavirussens indflydelse i samfundet igen er blevet større, er der desværre flere og flere arrangementer der bliver aflyst eller skubbet, og det gælder altså også for weekendens landsstævne i springning. 

Se flere oplysninger her. 
 

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen