De unge springryttere er samlet i Fredericia

05-03-2022 07:25

Annika Knudsen Lorentsen

I denne weekend er Fredericia Sportsrideklub værter for landsstævne i springning for pony-, children-, junior- og ungryttere. Allerede i går leverede mange af rytterne flotte runder i klasser fra LB til MA

Copyright Ridehesten.com
Palma og Megamind. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Der er både distrikts- og landsstævneklasser på programmet denne weekend ved stævnet hos Fredericia Sportsrideklub, hvor der i går var 202 starter igennem fordelt over mange forskellige klasser for både pony og hest. 

Dobbelt sejr til Palma
Gårsdagens højeste klasse var MA1* for pony, og i kategori 3- og 2-ponyernes klasse var det Palma Sophie Gry Jansson-Christensen der tog sejren i sadlen på 3'er ponyen Megamind. 

På andenpladsen blev det Smilla Kirial Hylleberg med Gogo M e. Golden Leroy/ Giglbergs Outsider, mens tredjepladsen blev Malou Kastberg med Rossenhof's Deja Vu e. Verdi/ Kantje's Ronaldo. Alle tre levede flotte fejlfrie runder. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

I kategori 1-ponyernes MA1* var det ligeledes Palma Sophie Gry Jansson-Christensen der tog sejren. Denne gang i sadlen på 1'er ponyen Bodyssee Des Avelines e. Radaco d'Houteveld/ Randel Z. 

På andenpladsen i denne klasse blev det Emma Josefine Camitz med Bunny Beg e. Murphy's Oscar/ Rory Ryan, mens tredjepladsen blev Dicte Møller Simonsen med Oggy. 

I dag rider rytterne til stævnet klasser fra LB til S. 

Start- og resultatlister fra stævnet. 

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald