Schou snuppede sejren

15-10-2014 11:27

Britt Carlsen

Ved JBK Horseshow fortsætter kvalifikationsklasserne for de unge springheste i Dansk Ride Forbunds championat. Flere heste af høj kvalitet prydede toppen i 5-års championatet

Det blev Absolute Horses som kom til at sætte sit præg på resultatet af første kvalifikation for de 5-årige heste i Odense i dag. 37 heste kom til start i klassen og det så længe ud til, at Dennis Noes Nielsen og Syvhøjegårds Friends Forever e. Volstrups Casillas/Royal Z II opdrætter Niels Osterland ville sikre sig sejren i klassen efter en meget sikker runde, hvor hesten sprang med overskud og særdeles god teknik vurderet af dommerne til 8,40 points. 

Det viste sig dog, at rytterne i klassens sidste tredjedel fik skabt mere spænding om resultatet, da først Charlotte Schreiber pressede Dennis med en flot og sikker runde med Vong's Dundee e. Diamant de Revel fra Bjarne Petersen fik 8,3 points, mens UVM finalisten Play Girl e. Party Dance/Calato redet af Anica Kristoffersen opnåede 8,1 points. 
Andreas Schou fik sat sit præg på klassen med en herlig Darco-søn Deauville van Overis Z, der sprang sikkert med stort overblik og særdeles god teknik og så gav Darco/Ramiro Z-sønnen løfter om stor kapacitet - de sejrede med 8,5 points.
Dennis Noes måtte dele andenpladsen med Emilia Kerimaa (der rider for Schou Absolute Horses) på Clever and Smart e. Contender, der sprang sikkert med god kapacitet til 8,4.

Se resultatet af klassen her

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner