Scandinavia Jumping Tour: Vi er ovenud tilfredse

21-02-2022 12:16

Annika Knudsen Lorentsen

En uge med ridestævne i Odense Congres Center er veloverstået, og arrangørerne er overvældede af alle de positive tilbagemeldinger de har fået, og de glæder sig allerede til næste år, hvor de vil forbedre stævnet til en endnu bedre version, ud fra nogle af de ting, som de lærte ved årets stævne

Copyright Ridehesten.com
Sarah Albus med Aria de Miraumont. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Fra tirsdag til søndag i sidste uge var både heste- og ponyryttere til start ved Scandinavia Jumping Tour, som for anden gang blev afholdt i Odense Congres Center. 

– Vi har fået så mange positive tilbagemeldinger. Det er vi meget taknemmelig for, og folk skal vide, at vi værdsætter det. Vi synes selv, at det har været et vellykket stævne, og selvom der selvfølgelig også er ting, der kan forbedres, så har vi glædet os over stemningen og den gode afvikling, fortæller Dorthe Ketterle, som er en del af arrangørteamet. 

Copyright Ridehesten.com
Fra banegennemgang til en af klasserne. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen

Kahoot og et hav af ærespræmier
Der var skruet helt op for niveauet af flotte ærespræmier og tiltag, som skulle bidrage til hygge og god stemning. Shannon Ketterle og Julie Dresler havde sørget for at indsamle flotte ærespræmier til de bedstplacerede, såvel som første uplacerede i alle klasser. 

– Der gik helt sport i at blive første uplaceret. Her modtog man i ponyklasserne en pose slik, mens hesterytterne fik en flaske vin. Det var virkelig dejligt at modtage de glade "vindere" i sekretariatet, hvor de fik udleveret deres præmie, fortæller Dorthe. 

I løbet af stævnet blev der også afholdt Kahoot-konkurrencer, hvor man blandt andet kunne vinde et massagedækken og et stævneskab. 

Copyright Ridehesten.com
Silvia Kuhlmann med Silas 3. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

– Det var sjovt at se, at når der blev lavet kahoot, så stoppede selv rytterne, der var ved at gå bane op for at deltage, fortæller Dorthe, som er taknemmelig for hele teamet bag arrangementet og de hjælpere der har været med til at skabe en god stemning og sørge for en god afholdelse. 

Gode forhold
På kort tid blev Odense Congres Center forvandlet fra messehaller til en flot ridebane og et staldområde, og særligt banen fik topkarakter. 

Copyright Ridehesten.com
Fenja Schougaard med Hjortsølunds Argon 3. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

– Jeg synes det er imponerende, at man kan lave sådan en god bane på så kort tid, og det skyldes jo i høj grad, at vores baneeksperter virkelig ved hvad de laver. Vi vil nok arbejde på at lave en ridebane mere til longering og træning, samt se på hvordan opstaldningen skal være næste år, for der er selvfølgelig læring at tage med til næste gang, understreger Dorthe og tilføjer: 

– Vi er glade for lokationen på Fyn, som gør, at folk fra det meste af landet føler, at det er overskueligt at deltage ved vores stævne. Kort sagt er vi rigtig glade efter en god uge, og vi glæder os allerede til næste år. 

Ridehestens fotografer var til stede i løbet af stævnet. Billederne kan findes her. 

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen