Madden og Phelps udvalgt til Show Jumping Hall of Hame

22-02-2022 12:17

Annika Knudsen Lorentsen

OL-medaljetager Beezie Madden og den anerkendte mediechef og fundraiser Mason Phelps Jr, er begge valgt til at blive en del af Show Jumping Hall of Fame

Copyright Ridehesten.com
Beezie Madden ved World Cup-finalen 2019. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Sammen med OL-rytter Margie Engle og McLain Wards OL-hest Sapphire, som sidste år blev optaget i Show Jumping Hall of Fame, vil OL-medaljetager Beezie Madden og mediechef Mason Phelps Jr. blive hyldet søndag den 6. marts. 

At blive en del af Show Jumping Hall of Fame er en stor ære i USA, hvor individer kan optages på baggrund af deres talent, arbejde og præstationer. Hvert år udvælges personer eller andre individer til at blive en del af Showjumping Hall of Fame, og i 2021 er det Beezie Madden og Mason Phelps Jr. der er blevet valgt. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

I mere end tre årtier har Elizabeth Madden (bedre kendt som Beezie) været en af USA's mest succesfulde ryttere. Hun har deltaget ved fire OL, hvor hun har vundet i alt fire medaljer. Hun har ligeledes fundet medaljer ved VM, Pan American Games og World Cup-finaler. I både 2013 og 2018 vandt hun World Cup-finalen, og hele fem gange er hun endt i top-5. Beezie Madden var desuden den første amerikaner, der blev placeret i top-3 på FEI's verdensrangliste og den første kvinde, der kommer over grænsen for at have vundet mere end 1 million dollars. 

Mason Phelps Jr. var indbegrebet af en hestemand. Hans tilknytning til sporten inkludere at være OL-atlet, træner, event manager, mediechef mm. Hans passion for heste og ridesporten startede tidligt, og han har haft succes i både military og springkonkurrencer. Han står desuden bag mange tiltag i forbindelse med forskellige hestesportsarrangementer, og har haft stor indflydelse på sporten i USA. Mason Phelps døde i 2021. 

/World of Showjumping

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen