Sådan sælger du din hest

17-10-2013 16:22

Det er let at sætte hest til salg på Ridehesten.com og så er det også effektivt, for på Ridehesten.com samles hesteverdenen og de rette købere og sælgere mødes 

Copyright Ridehesten.com
Modelfoto: Ridehesten.com

Seks enkle trin og wupti bliver din hest set af op til 17.000 potentielle købere. Så let er det at vise sin salgshest frem, så den rette køber hurtigt kan findes. Gå ind på Ridehesten.com og klik på ’Køb & salg af heste’, klik på ’Sælg hest’ og følg de seks enkle trin som beskrevet herunder:

1. Find hest. Alle heste er registreret i Hestedata og ved at indtaste hestens navn eller ID-nummer findes din hest hurtigt, og du behøver ikke indtaste oplysninger såsom afstamning – det er klaret for dig. Alternativt kan du klikke på ’Jeg vil indtaste alt selv’.

2. Generel info. Udfyld hurtigt og let hestens generelle info, som køn, alder og uddannelsesniveau. Nederst kan du tilføje kommentarer – tip: skriv en kort og god beskrivelse af hesten, som fanger købers opmærksomhed, og hold øje med stavefejl, der får teksten til at virke uprofessionel. Få evt. en til at læse teksten igennem, og skriv også en god tekst på engelsk, så du også kan tiltrække udenlandske købere. Husk også at du senere kan gå ind og rette/ændre i teksten på annoncen.

3. Billeder. Her har du helt unikt mulighed for at vælge billeder af din hest fra Ridehestens fotodatabase. Alternativt kan du også vælge egne billeder. Tip: vælg gode billeder, der sælger. Er det en dressurhest, så vælg fx ikke billeder, hvor hesten står stille på folden. Vis hesten frem fra sin bedste side.

4. Video. Både gode billeder og video er noget, der tiltrækker køberne. Her kan du både vælge egen video-fil eller bruge en video, der allerede ligger på Youtube.

5. Betaling. Husk, at du for en merpris kan vælge at få en superannonce, så annoncen bliver endnu mere synlig.

6. Kvittering.

Læs meget mere om, mulighederne for at sætte din hest til salg på Ridehesten.com her.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen