Så går det løs i Paris

13-04-2018 14:34

Jytte Lemkow og Camilla Schrøder

Så er de 18 deltagere fra i alt 13 forskellige nationer klar til start i FEI World Cup Dressur finale. Klassen som er den obligatoriske Grand Prix starter kl. 15.30 med danske Daniel Bachmann Andersen til start som tredje rytter

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

I dag starter den længe ventede finale i FEI World Cup Dressur. Rytterne skal i dag på banen i Grand Prix-klassen, som ikke tæller i det endelige resultat, men er kvalificerende for startrækkefølgen til kür-finalen i morgen.

Eneste danske deltager, Daniel Bachmann-Andersen  på elitehingsten Blue Hors Zack, starter allerede som nummer tre, og forhåbentlig er den lige så veloplagt og godt gående som ved opvarmningen i går. Det er kl. 15.48.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Daniel fortalte i går til Ridehesten.com, at han følte sig velforberedt og klar til at gøre sit bedste sammen med Zack, læs interviewet HER.

Er man blandt dem, der kan se FEI's videotransmission, så skal man også sidde foran skærmen, når tidligere verdensmester hollandske Edward Gal kl. 16.42 rider på hans nye håb Glock’s Zonick N.O.P e. Blue Hors Zack. Rigtig spændende bliver det igen fra kl. 17.33, hvor første tyske rytter Jessica von Bredow-Werndl med Unee BB er på banen, og så følger der gode ryttere slag på slag. Særlig fokus vil der være på verdensetteren Isabell Wehrt der har taget sin allerbedste hest Weihegold OLD med til Paris. Hun rider kl. 18.09, men inden starter  hendes måske største udfordrer, Laura Graves, med en af verdens bedste dressurheste, Verdades.

Se start- og resultatlister.
 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen