Ridehesten på gaden nu

01-09-2009 12:01

Grethe Næsby

Det nyeste nummer af Ridehesten ankommer til din brevsprække eller rideudstyrsforretning en af de kommende dage, spækket med spændende læsestof
Copyright Ridehesten.com
Ridehestens septembernummer er spækket med spændende avl, sport og fagligt læsestof. (Foto: Ridehesten.com).

Septemberbladet er fyldt med læsestof fra den nationale og internationale avls- og rideverden. Du kan naturligvis læse alt om VM i Verden, de danske resultater og oplevelser ved verdensmesterskabet og de danske heste. Ridehesten byder også på et nærgående interview med Tina Lund - om hvordan det er pludselig at være i mediernes søgelys og på forsiden af sladderbladene. Har det ændret på hendes hverdag og hendes opfattelse af sit liv med hestene? Desuden bringer vi et tema om heste i vintertiden - hvordan gør du dit hegn klar, hvilket dækken skal du vælge - og ikke mindst hvilken strøelse er sundest for dine heste og dig selv? Hoppekåringerne i august måned bliver ligeledes dækket på vanlig vis med beskrivelser af de bedste hopper, og hvad der fremhæver netop disse fra mængden. Apropos fantastiske hopper kan du læse alt om Blue Hors Matiné, hendes afsked med livet som topkonkurrencehest og starten på livet som avlshoppe. Hør, hvad både Esben Møller, Blue Hors, samt Andreas Helgstrand har at sige om den enestående hoppe. Dette og meget andet kan du altsammen læse i det nyeste nummer af Ridehesten.

Du finder Ridehesten i rideudstyrbutikker, eller du kan tegne abonnement her på Ridehesten.com. Er du medlem af Dansk Varmblod eller Ung i DV, får du bladet tilsendt gratis hver måned.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner