Et nyt magasin på gaden

02-03-2017 13:18

Magasinet Ridehesten martsnummer på knap 300 sider er nu fremme hos eller på vej til sine læsere. Du kan også læse magasinet digitalt her på siden

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

I det nye nummer af magasinet Ridehesten har vi boltret os på næsten 300 sider og har blandt andet stillet skarpt på tidens mest aktuelle emne i den danske hesteverden: Dansk Varmblods Hingstekåring – Herning Horse Show – der i år afvikles for 38. gang i MCH Messecenter Herning. Det første år var der fire udstillere på messen, nu er der over 300.

Og så tillader vi os juble over, at Hesteloven endelig er blevet revideret efter mange års ventetid. Nu kan hesteejere, rideskoleledere og stutteriejere trække vejret lidt lettere. De står ikke foran helt unødvendige og økonomisk belastende ombygninger for at overholde de rigide regler i hesteloven.

I Ridehestens martsnummer får du gode råd til træning derhjemme, så du er mere klar til ridning. Det gør vi blandt andet ved at have kigget inden for i træningslokalet på Blue Hors, hvor rytterne to gange om ugen starter dagen med fysisk træning sammen med Lasse Kristensen, cand.scient. i idræt/biomekanik. Han har udarbejdet individuelle træningsplaner til rytterne efter fysiske tests og samtaler med cheftræner Lars Petersen.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Kan man ændre bedømmelsen af hestenes gangarter ved at ændre på hovens vægt? Ja, det kan man, viser et dansk studie, der har set på konsekvenserne af skoens tykkelse. I 2014 gik der rygter om, at nogle dressurheste i Dansk Ride Forbunds dressurchampionat gik med særligt tunge sko for at forbedre bevægelsen, og det har dyrlæge Mette Uldahl kigget efter i sømmene.

Helsekost til heste er rigtig populært blandt hesteejere, men kan du finde vej i en jungle af urter og tilskud? I Ridehestens martsnummer bringer vi en guide, der gennemgår en række urter og tilskud og deres virkning, samt hvilken betydning urter kan have for hesten.

I magasinet Ridehestens martnummer kan man også læse alt om de mange spændende indlæg på årets Hestekongres bl.a. om overvægtige ryttere, træningsskader, genoptræning og gode råd om foling samt giftige planter. Alt dette og meget mere får du serveret i et tykt og lækkert magasin. Du finder det digitalt HER.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen