Rich Fellers shopper hest i Danmark

03-01-2014 15:56

Den tidligere World Cup-vinder i springning i s’Hertogenbosch, amerikanske Rich Fellers, har efter sigende været en tur rundt i Europa på jagt efter nye topheste – bl.a. i Danmark

Copyright Ridehesten.com
Rich Fellers og Flexible - her ved OL i London 2012.

Ifølge St. Georg har den amerikanske springrytter Rich Fellers, der vandt World Cup-finalen i springning i s’Hertogenbosch i 1012 på Flexible, været på udkig efter ny tophest i Europa, herunder Danmark, og det skulle endda være blevet til et par indkøb undervejs.

Det svenske nyhedssite Tidningenridsport beretter, at Fellers har været en tur omkring Skandinavien i jagten på en ny, talentfuld hest, og at han også skulle have fundet nogle sådanne allerede.

For det første den 10-årige oldenburgerhoppe Fleur de Baloubet, som er født hos dressurrytter Cathrine Haddad-Staller. Hoppen er efter Baloubet du Rouet med en I Love You-hoppe til mor. I Love You er ligeledes morfar til Ludger Beerbaums Chaman. I sidste sæson blev Fleur de Baloubet redet af ireren Thomas Ryan og sejrede bl.a. ved det trestjernede CSI i Arezzo ved Toscana Tour. Tidligere, i 2012, blev hun kortvarigt redet af Lauren Hough.

Dertil skulle Rich Fellers har været i Danmark hele tre gange og der være faldet for en holstenerspringtalent i form af en seksårig Clarimosøn samt to otteårige afkom efter Quidam de Revel og Con Air.

Kilde: St. Georg

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen