Rekordscore ved BC-kvalifikation

16-05-2013 13:03

Sæsonens foreløbige rekordscore i dressur ved kvalifikationerne til årets Bundeschampionat blev opnået af Damon Hill-datteren Damon's Delorange

Copyright Ridehesten.com
Damon Hill og Helen Langehanenberg Verden.

Fornyligt blev Helen Langehanenberg World Cup-vinder med hingsten Damon Hill e. Donnerhall / Rubinstein I. Ekvipagen vandt UVM for 5-års og året efter vandt Damon Hill UVM for 6-års under Helen Langehanenbergs Lærermester Ingrid Klimke, der uddannede hingsten til Grand Prix.

Den i sporten så succesfulde hingst har ligeledes stor succes i avlen som far til mange talentfulde unge dressurheste, der har opnået topplaceringer ved både det tyske Bundeschampionat og ved UVM i Verden.

Helen Langehanenberg fortsætter sin succes og har i forgangne weekend med Damon's Delorange opnået drømmekarakteren 9,3 i en kvalifikation til Bundeschampionatet. Sidste år vandt ekvipagen finalen med intet mindre end 9,8.

Damon's Delorange er helsøster til den lige så succesfulde hoppe Damon's Divine, og begge hopper er trukket på hoppen Rapunzel e. Rubin-Royal / Donnerhall og avlet af avlshingsten Damon Hills ejer Christian Beck. Hoppernes helbror Damon's Satelite er tilsvarende succesfuld.

Videoer

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen