Qabil Ambak kommer ikke til OL 2020

21-12-2019 18:28

Annika Knudsen Lorentsen

Den malaysiske toprytter Qabil Ambak har forsøgt at kvalificere sig til OL, men efter mange komplikationer må han nu erkende at det ikke lykkes

Copyright Ridehesten.com
Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Vi har tidligere skrevet en del om den malaysiske dressurrytter Qabil Ambak, som bliver trænet af danske Dennis Fisker. Han har forsøgt at kvalificere sig til OL, men må du indse at det ikke lykkes. Læs mere om Qabils vej til OL i vores tidligere nyheder her. 

I denne weekend har Qabil redet stævne i Frankfurt i håb om at hente point til sin OL kvalifikation, et stævne som ellers var fyldt. Men her lykkedes det Qabil at få en plads alligevel. Det gælder dog ikke stævnet imellem jul og nytår i belgiske Mechelen. Her er alle pladser optaget, og da det er sidste mulighed for at hente point til en OL-kvalifikation, må Qabil indse at det ikke lykkes.

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Jeg er red af at fortælle at vores vej mod OL slutter her. Det endelig OL-kvalifikationsstævne tager ikke flere ryttere ind. Ingen tvivl om at vi har haft mange udfordringer, men vi har klaret at komme til det højeste niveau i dressur og konkurreret mod de bedst i verden for en kort periode, fortæller Qabil på sin Facebook, et opslag, hvor der også var en video af Qabil, som I kan se nedenfor.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen