Ponyerne har indtaget Solrød

22-04-2016 22:17

I sidste uge var Solrød Rideklub vært for et landsstævne i dressur for hest, mens det i denne weekend er ponyerne der nu har indtaget ridehuset for at konkurrere

Copyright Ridehesten.com
Josefine Tiedemann Hansen på Darling Deluxe

Der var afsindig tæt løb allerede fra starten af morgenen, da der blev redet LA4 for kat. III ponyer. Det blev dog Lea Colding-jørgensen på Lunds Bon Jovi som løb afsted med sejren, efter et ridt der blev bedømt til 68,828%, mens ekvipagen henviste Dagmar Sofie Oxlund på Clausholm Lord Joker til andenpladsen med 68,438%.

I kat. II ponyers PRI klasse, måtte klassens to dommere op med det store karakterer. Klassen blev nemlig vundet med hele 72,688% af Alexander Yde Helgstrand på Jumanji, som er ganske ny i landsstævne sammenhæng. Nummer to blev Stine Sofie Albertsen på Vigerous Reckless som opnåede 71,312%, mens Caroline G. Falkenskov på Treaumer blev nummer tre med 70,250%.

Niveauet blev bestemt ikke lavere i PRI for kat. I ponyer, hvor 26 ekvipager havde meldt til start, hvor der endnu engang blev givet høje karakterer. Josefine Tiedemann Hansen på Darling Deluxe leveret et ridt til hele 73,750%, som var nok til at hive sejren hjem foran Michaela Navrsted på Gee Gee 2, som red andenpladsen hjem med 72,625%. På tredjepladsen blev det Claudia Kjær på Adriano B som opnåede 72,062%.

Se resultater HER

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen