Ponyerne fører ved NM

27-06-2013 16:37

De danske ponyryttere har i dag været i vælten for første gang under NM i dressur for kat. 1 og de lagde ud med stærke præstationer

Copyright Ridehesten.com
Nikoline Ravn Jensen og Campari W WE. (Arkivfoto: Ridehesten.com)

I dag gjaldt det første afdeling af holdmesterskabet i dressur for kat. 1-ponyer, som afgøres i morgen og med nogle stærke præstationer fra Victoria E. Vallentin, Sandra Aagaard Hyrm, Nikoline Ravn Jensen og Anne Sofie Kystol Knudsen lagde holdet sig i spidsen for mesterskabet. Anden del afgøres i morgen fredag efter det individuelle program.

Dagens bedste danske (og nordiske) ekvipage var Victoria E. Vallentin på Not For Sale, som opnåede hele 74,060%. Sandra Aagaard Hyrm på Der Harlekin fik 69,188%, Nikoline Ravn Jensen og Campari W WE opnåede 68,974%, mens det blev til 68,889% for Anne Sofie Kystol Knudsen på Modderbook’s Flo.

Det blev således til et samlet resultat på 212,222 point, hvilket rakte til en foreløbig føring foran holdet fra Sverige, der ligger tæt efter danskerne med 212,179 point. Længere bagefter ligger holdet fra Norge med 203,291 point og det finske hold med 195,940 point. Meget kan dog ske endnu, da pointene fra morgendagens individuelle program skal lægges sammen med resultatet fra i dag inden en vinder kan udnævnes.

Også de danske kat. 2-ponyer har været i vælten i første del af holdmesterskabet og også her lagde danskerne sig i front. Dagens bedste kat. 2-ekvipage blev danske Anne-Mette Lyager på Don Chocolo, som opnåede 70,00%, mens Henriette B.Hansen på Charlie fik 69,176% og Sandra Gottlieb Lyngø på hingsten Højvangs Bondeo opnåede 68,875%.

De nordiske mesterskaber for pony, juniorer og ungryttere afholdes lige nu på Flyinge i Sverige.

Se flere resultater her.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen